Előfizetői tartalom

Leleplezték a mestertervet: íme a világot semmi perc alatt letaroló veszélyes szuperpénz

A Facebook hivatalosan is bejelentette globális kriptopénzét, a Librát, amely nem kérdés, hogy egy valódi, új szuverén devizává fejlődhet, sőt, egyszer akár a dollár uralmát is megdöntheti a világon. Egyesek szerint a Libra a Facebook mesteri terve arra, hogy az életünk pénzügyi területét is végérvényesen behálózza, ezzel gyakorlatilag minden adatunkat lenyúlva, mások elhiszik, hogy annak az 1,7 milliárd embernek akarnak segíteni, akiknek jelenleg nincs hozzáférésük a pénzügyi rendszerhez. Összeszedtünk minden fontos részletet Zuckerberg új, őrületet kirobbantó pénzéről.

Portfolio Banking Technology 2019 A témáról szó lesz a Portfolio november 14-ei Banking Technology konferenciáján. Érdemes eljönni! Információ és jelentkezés A Facebook egy új digitális pénzzel működő fizetési rendszert épít, amely a Facebook-felhasználók közötti pénzküldést és a netes vásárlást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés