Előfizetői tartalom

Történelmet írt az Opus - Új lendületet vehet a növekedési sztori

Sikeresen lezajlott a Konzum és az Opus összeolvadása, amely nem csak a részvényesek szempontjából volt jelentős. A Budapesti Értéktőzsde fejlődéstörténetében is egyedülálló eseménysorozat valósult meg, amelyre korábban még soha nem volt példa. Az új Opus egyben hatalmasra is nőtt, több mutató alapján az ötödik legnagyobb vállalattá vált a BÉT-en. A növekedési sztori ráadásul folytatódhat, korábban a menedzsment arról beszélt, hogy az összeolvadást követően nemzetközi tranzakcióra és nagyobb akvizíciókra is sor kerülhet.
2018 az építkezés éve volt a Konzum és az Opus életében, a tőkeemelési sorozatok lezárása pedig fontos sarokkövei annak a nagyszabású tervnek, amelynek lehetőségét Jászai Gellért már 2018 júniusában felvetette:Hiba lenne a menedzsment részéről, hogyha nem gondolkodna minden olyan dolgon, amely a legfontosabb stratégiai célt szolgálja, vagyis azt, hogy ezek a holdingok közép-európai...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái