Üzlet

A hatalmas hétvégi zuhanása után kapaszkodik vissza a bitcoin

Portfolio
Hatalmasat esett a hétvégén a bitcoin, a miután a múlt héten a Fed elnöke mellett Donald Trump a Twitteren kritizálta a Facebook digitális pénzét és a bitcoint. A bitcoin a hétvégén több mint 13 százalékot esett, majd a hétfői kereskedés első felében a kriptodeviza árfolyama emelkedéssel próbálkozott meg.
Nagyot esett a hétvégén a bitcoin, miután a piaci kommentárok szerint a befektetőket a kriptodevizák elleni hatósági fellépés lehetősége aggasztotta. A múlt héten Jerome Powell, a Fed elnöke a kongresszusi meghallgatásán kiemelte, hogy a Facebook Libra projektje egyszerűen nem mehet tovább addig, ameddig a súlyos fogyasztóvédelmi, adatvédelmi, pénzhamisítási és pénzügyi stabilitási kérdéseket nem tisztázzák.

Mindemellett az amerikai elnök is erős hangvételű Twitter-üzenetben ostorozta a kriptodevizákat, Donald Trump arról írt, hogy nem rajong a bitcoinért és más kriptodevizákért, továbbá azt is hozzátette, hogy ha a Facebook és más társaságok bankokká kívánnak válni, banki engedélyeket kell szerezniük és az összes banki szabályt be kell tartaniuk, mint minden más nemzeti és nemzetközi pénzintézetnek.

A Fed elnöki nyilatkozat és Donald Trump Twitteren tett megjegyzései után a bitcoin hatalmasat esett a hétvégén, a bitcoin árfolyama csak vasárnap több mint 10 százalékot zuhant, ami az idei év második legnagyobb napos esését jelentette, a pénteki záróárához képest a kriptodeviza árfolyama 13,7 százalékkal került lejjebb. A hétfői kereskedés első felében a bitcoin erősödéssel próbálkozott meg, az árfolyam 1,3 százalékkal került ma feljebb.

A hatalmas hétvégi zuhanása után kapaszkodik vissza a bitcoin
Csanyi Sandor Prima Primissima dijatado
szergej lavrov oroszorszag
Elkezdődött a visszaszámlálás, május végén jön a Brain Bar
Népszerű
Belgrád panoráma
Belgrádban nyitott irodát a HEPA

A nyugat-balkáni regionális iroda közös vállalatok létrejöttét is segítené.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Értékpapír üzletkötő

Értékpapír üzletkötő
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Elkezdődött a visszaszámlálás, május végén jön a Brain Bar