Előfizetői tartalom

Megérkezett az MNB mobilfizetéses QR-kódja - Mire lesz jó?

Megjelent az MNB QR-kód sztenderdjéről szóló ajánlása, a QR kóddal az azonnali fizetési rendszerre épülő tranzakciókat lehet majd indítani. A sztenderdet azért hozták létre, hogy az új rendszerre épülő fizetési megoldások egymással átjárhatóvá váljanak. Jövőre jelenhetnek meg azok az új fizetési rendszerek, amelyek a QR-kódra és az azonnali fizetésre építve személyek közötti fizetést, új típusú online fizetést és akár bolti mobilfizetést tehetnek elérhetővé. A Giro Zrt. szakértője, Zátonyi János segített nekünk abban, mit kell tudnunk az új QR-sztenderdől.

Portfolio Banking Technology 2019 A témáról szó lesz a Portfolio november 14-ei Banking Technology konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Az azonnali fizetési rendszer kapcsán létrejött egy országos projekt, melynek több munkacsoportja is van, ezek közül a kiegészítő szolgáltatások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés