Előfizetői tartalom

Nem az idei második negyedévben fog csúcsokat dönteni a Mol

A Mol augusztus másodikán teszi közzé második negyedéves gyorsjelentését. 11 elemző azonban már publikálta várakozásait a közelgő negyedéves eredmények kapcsán. A becslések számtani átlaga alapján csökkenhetett a Mol eredménye éves alapon, melyhez a fogyasztói szolgáltatások szegmens eredményjavító hatásán kívül minden egyéb üzletág negatívan járulhatott hozzá.

Az elemzői konszenzus szerint minimálisan, de minden jelentősebb eredménysoron csökkenhetett az idei második negyedévben a Mol eredménye a 2018 második negyedéves bázishoz viszonyítva. 3%-kal mérséklődhetett a Mol készletátértékelési hatástól és egyszeri tételektől tisztított (CCS) EBITDA-ja. Az Upstream, Downstream és Midstream gyengébb teljesítményét a fogyasztói szolgáltatások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés