Előfizetői tartalom

Nagy dobást jelentett be a Hiventures!

Szélesíti fókuszát és új célközönséget szólít meg az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő. A kibővített stratégia értelmében új, a kis- és középvállalatokra indít 31 milliárd forint értékű tőkealapot a cég, amelynek részleteiről Katona Bence vezérigazgató és Mikesy Álmos vezérigazgató-helyettes számolt be a társaság csütörtöki online sajtótájékoztatóján. Az eseményen az is elhangzott, hogy már 10 ügylet esetében folytatnak tárgyalásokat tőkebevonásról és terveik szerint szeptemberben már megvalósulhat az első nagyobb tranzakció.

Új vezetés, eddigi számok Katona Bence nemrégiben kinevezett vezérigazgató a sajtótájékoztatót azzal indította, hogy igen jó pozícióban vették át idén augusztusban a cég vezetését. Közép-Kelet-Európa egyik legaktívabb befektetőjévé vált a kockázati tőkealap-kezelő. Jelenleg 102,5 milliárd forintot kezel a Hiventures. Eddig már több mint 300 befektetési döntést...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái