Előfizetői tartalom

Jön az új iPhone - Itt van minden, amit tudni érdemes

Közeledik az Apple-fanok legnagyobb ünnepe, ma tartja szokásos éves termékbemutatóját az amerikai technológiai óriás, az esemény fő attrakciója az új iPhone-ok bemutatása lehet. A készülékekről még hivatalosan semmit sem tudni, de a részletek és a pletykák folyamatosan szivárogtak az elmúlt hónapok folyamán. Az általános vélekedés az, hogy idén sem kell világmegváltó újdonságokra számítani, nagyon hasonlóak lesznek az új telefonok a 2018-as modellekhez. Összegyűjtöttük, hogy mit érdemes tudni a bemutatóról és hogy mire számíthatunk ma este.

Az esemény Szeptember 10-én, kedden tartja következő nagy eseményét az Apple központjában, a Steve Jobs-teremben, magyar idő szerint este 7 órakor. Hivatalosan a meghívóban nem kommunikálta, hogy mi lesz a téma, de igen nagy valószínűséggel az új termékeit mutatja be és az új iPhone lesz a fő attrakció (ezt a Techradarnak egyébként meg is erősítette a vállalat). Hagyományosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés