Portfolio Konferencia
Üzlet

Magyar sikercégek vallanak a titokról

Komoly kihívások és óriási lehetőségek előtt állnak a magyarországi kis- és közepes vállalkozások. Nemcsak a saját jövőjük, hanem a magyar gazdaság versenyképessége szempontjából sem mindegy, hogy ezekre a kihívásokra hogyan reagálnak. A Portfolio a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelővel közösen ezért egy önálló konferenciával segít a szektornak, bemutatjuk ugyanis a Hiventures legújabb tőkefinanszírozási programjának minden részletét, valamint elhozzuk azokat a cégtulajdonosokat, akik folyamatosan sikerrel veszik az akadályokat.
Még nem késő jelentkezni az október 17-i rendezvényre:

Szeptember első napjaiban jelentette be a Hiventures, hogy új tőkealapot indít a cég 31 milliárd forint értékben, a kkv-kat célozva. A piacon ilyen finanszírozási forma még nem létezik, Katona Bence vezérigazgató és Mikesy Álmos vezérigazgató-helyettes elmondása szerint a program akár 100 milliárd forintos forrást is megmozgathat a hazai cégek számára. A Hiventures vezetőivel készített interjúból a KKVPRO finanszírozási programok több részlete is ismertté vált,

az érdeklődő magyar vállalatvezetők, cégtulajdonosok pedig néhány héten belül még több információhoz, személyre szabott segítséghez juthatnak.

Október 17-én rendezzük meg ugyanis a Hiventures - Portfolio KKV Tőkefinanszírozás 2019 című konferenciát, melynek programját a kkv-k előtt álló legfontosabb kihívásokra fűztük fel: 

  • Kritikus ponthoz értek a magyar tulajdonú vállalkozások - Generációváltás a gyakorlatban.
  • Fúzió, felvásárlás, cégeladás - A piaci konszolidáció közelről.
  • KKV-k, irány a külföld! - Terjeszkedés, külföldi befektetések ösztönzése.

A fenti kihívásokkal küzdő hazai cégek a legjobb helyről kaphatnak segítséget a rendezvényen, ugyanis minden egyes szekcióban sikeresen működő magyar vállalatvezetők és tulajdonosok szólalnak meg, mutatják be, hogy ők hogyan vették az akadályokat. Emellett természetesen a résztvevő tanácsadóknak köszönhetően személyre szabott segítséghez juthatnak a kkv-k, és mindent megtudhatnak a Hiventures új tőkealapjáról a 4. szekció kerekasztal workshopjának köszönhetően.

Akik előadóként, panelbeszélgetés résztvevőként ott lesznek a Hiventures - Portfolio KKV Tőkefinanszírozás 2019 konferencián:

Hiventures - Portfolio KKV Tőkefinanszírozás 2019
Személyre szabott segítséget kaphatnak a kkv-k. Részletek itt:
újszülött kisbaba kóráhz
hologram vezető asszisztens
orban viktor uj kozep-europa
Népszerű
Belgrád panoráma
Belgrádban nyitott irodát a HEPA

A nyugat-balkáni regionális iroda közös vállalatok létrejöttét is segítené.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
GettyImages-1075371874