Előfizetői tartalom

Magyar sikercégek vallanak a titokról

Komoly kihívások és óriási lehetőségek előtt állnak a magyarországi kis- és közepes vállalkozások. Nemcsak a saját jövőjük, hanem a magyar gazdaság versenyképessége szempontjából sem mindegy, hogy ezekre a kihívásokra hogyan reagálnak. A Portfolio a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelővel közösen ezért egy önálló konferenciával segít a szektornak, bemutatjuk ugyanis a Hiventures legújabb tőkefinanszírozási programjának minden részletét, valamint elhozzuk azokat a cégtulajdonosokat, akik folyamatosan sikerrel veszik az akadályokat.

Hiventures - Portfolio KKV Tőkefinanszírozás 2019 Még nem késő jelentkezni az október 17-i rendezvényre: Információ és jelentkezés Szeptember első napjaiban jelentette be a Hiventures, hogy új tőkealapot indít a cég 31 milliárd forint értékben, a kkv-kat célozva. A piacon ilyen finanszírozási forma még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés