Előfizetői tartalom

Miért pont az Est Media? - Megszólalnak a beköltöző cég tulajdonosai

Fekete Beatrix
Még idén lezárulhat az Est Media feltöltése, a 32 éves múltra visszatekintő Delta Csoport legprosperálóbb leányvállalata költözik bele az egyelőre még üres tőzsdei cégbe. A tőzsdei jelenlét a továbblépés eszköze, a cél a növekedés, a portfolióbővítés, amihez a tőkepiacon találni forrásokat - mondta el a Portfolio-nak adott interjúban a Delta Csoport vezérigazgatója, Bártfai Zsolt és Pércsi Levente igazgatósági tag. Andy Vajna birodalmához nem hasonlítaná magát a cég, de legalább annyira komoly szereplőnek tartják magukat az informatikai piacon, mint az üzletember volt a saját területén.

Július végén jelentették be, hogy a Delta Csoport egyik leányvállalata, a Delta Systems beleköltözik egy gyakorlatilag üres tőzsdei cégbe, az Est Mediába, vagyis tulajdonképpen tőzsdére lépés történt, csak nem a szokványos módon. Mióta tervezték, hogy tőzsdére viszik a céget? Bártfai Zsolt (B.Zs.): Én egy kicsit messzebbről indulnék, hogy a folyamat érthető legyen....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái