Előfizetői tartalom

Nagy befektetéseket tervez a Visa Magyarországon, érdekes időszak következik

Magyarország egy tökéletes piac a növekedésre a Visának, és ezt befektetésekkel is támogatják majd - árulta el Charlotte Hogg, a Visa Europe vezérigazgatója lapunknak. Nagyon érdekes dinamikával rendelkezik ez a piac, mert átfogó változás zajlik a fogyasztói viselkedésben, átmenet zajlik a digitális és mobil világba, és a szabályozási környezet is előremutató - véli. A bankkártyák és a kártyatársaságok jövőjéről, az azonnali fizetési rendszerekről és az open banking világáról kérdeztük a szakembert.

Portfolio Banking Technology 2019 A banki digitalizációról, a fizetési forradalomról, a bankolás jövőjéről is szó lesz a Portfolio november 14-ei Banking Technology konferenciáján. Nem szabad kihagyni! INFÓJELENTKEZÉS Jövőre elindul Magyarországon az azonnali fizetési rendszer, és tekintve, hogy minden bank egyszerre csatlakozik a rendszerhez, elképzelhető, hogy a fizetési...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái