Előfizetői tartalom

Tesla-gyilkos kamion után kóser energiaitallal hódítana egy magyar vállalkozó

Aki emlékszik az eTruck sztorira, vagyis a wannabe Tesla-gyilkos magyar elektromos kamionra, vagy éppen az önmagát Közép-Európa legnagyobb privátbankjaként hirdető, de az MNB által gyorsan betiltott König Bankra, most egy újabb sztorival egészítheti ki a sort: a Kosher Energiaital gyártója ugyanahhoz a céghálóhoz tartozik, mint az említett két cég. De ezen kívül is találni hasonlóságokat.

Vadiúj sztoriba kezdett az a tulajdonosi kör, amely korábban két nagy kamuprojektet is belengetett: eTruck - a fél magyar sajtón kritikátlanul átment 2017 augusztusában az eTruck sztori, amelyben egy magyar vállalkozó nem kevesebbet állított, mint hogy 3000 milliárd forintból a Mercedes kecskeméti üzemének 10-szeresét kitevő elektromos kamion gyárat épít egy kínai vállalkozóval....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés