Előfizetői tartalom

Mi ez a felfordulás a tőzsdéken?

Az év első három negyedéve meglepően jó volt a világ tőzsdéin, a kockázatokra immunisak voltak a befektetők, az utolsó negyedéve azonban rosszul indult, nagyot estek a világ vezető részvényindexei. Az október egyébként historikusan is kifejezetten volatilis, úgyhogy nem az elmúlt napok voltak az utolsók, amikor nagyot mozdultak a vezető tőzsdék. Öveket becsatolni!

Eddig minden szép volt. Túl szép. Korábban már írtunk arról, milyen jól sikerült az év első három negyedéve a tőzsdéken, a fontosabb részvénypiacok közül szinte mindegyik emelkedett idén, nem is kis mértékben, a vezető amerikai részvényindexek 15-20 százalékot emelkedtek, a kereskedelmi háborúra érzékeny, exportorientált német vállalatokat tartalmazó német DAX index...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés