Előfizetői tartalom

"Mi leszünk a magyar kkv-k katalizátorai"

Több szempontból is fontos űrt tölt be és kiegészíti a meglévő finanszírozási termékpalettát az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő által kezelt új, 31 milliárd forintos kkv tőkealap. Dr. Sipos-Tompa Levente, az MFB elnök-vezérigazgatója, Katona Bence, a Hiventures vezérigazgatója és Mikesy Álmos, a Hiventures vezérigazgató-helyettese ugyanis a Portfolio-nak adott interjújában elárulta, hogy vannak olyan hazai cégek, akik az ilyen tőkeági finanszírozás eddigi hiánya miatt nem tudtak megugrani egy bizonyos szintet. Emellett a program célja, hogy az új uniós finanszírozási ciklus felpörgéséig se legyen kiesés a magyarországi kis- és középvállalkozások finanszírozásában. A Portfolio azt is megtudta, hogy bár csupán néhány hét telt el a Hiventures kkv-üzletágának bejelentése óta, de folyamatosan érkeznek az érdeklődések a cégtulajdonosok részéről a tőkeági finanszírozás iránt.

Hiventures - Portfolio KKV Tőkefinanszírozás 2019 Sipos-Tompa Levente, Katona Bence és Mikesy Álmos is ott lesz az október 17-i Hiventures-Portfolio KKV Tőkefinanszírozás konferencián: Információ és jelentkezés Az MFB Csoportnak mi a tapasztalata, a programjaiban részt vevő kkv-k mennyire vannak tisztában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés