Előfizetői tartalom

Elhalasztották az ítélethirdetést a Graphisoft Park perében

Portfolio
A Graphisoft Park tavaly közigazgatási pert indított a Pest Megyei Kormányhivatal ellen, miután az a Graphisoft Park északi fejlesztési terület kármentesítésére korábban előírt határidő meghosszabbításáról tájékoztatta a céget. Az ügyben az idén áprilisi és májusi és szeptemberi tárgyalások után a bíróság az eljárást november 12-én berekesztette, ugyanakkor az ítélethirdetést 2019. december 12-re halasztotta.

A Graphisoft Park bejelentette, hogy a folyamatban lévő perben a 2019. november 12-ei tárgyalási napon a bíróság az eljárást berekesztette, ugyanakkor az ítélethirdetést 2019. december 12. napjára halasztotta. A Graphisoft Park Kft. közigazgatási pert indított a Pest Megyei Kormányhivatal ellen az északi fejlesztési terület kármentesítésére előírt határidő meghosszabbításáról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés