Előfizetői tartalom

Kínának lesz egy-két szava az elektromosautó-forradalomhoz

Párizsban a European Utility Week-en jártunk, ahol elhangzott, hogy Kína a ritka földfémek uraként kontrol alatt tarthatja a világ akkumulátorgyártását, a PPA-k lehetnek a zálogai az európai megújulóenergia termelés növekedésének, az LNG megnövekedett szerepe megszüntetheti a kontinensek gázpiacainak árkülönbségeit, és vigyázó szemeinket továbbra is Kínán érdemes tartani.

Mi az az Európai Közműszolgáltatók Hete (European Utility Week)? Jelenleg Párizsban került megrendezésre a hatalmas méretű rendezvénysorozat, melynek jövőre Milánó adhat otthont. A konferencia és kiállítás nagyságrendjét jól szemlélteti, hogy 100 ország 800 kiállítója vesz részt rajta, és 18 000 ember látogatja nagyságrendileg a nívós eseményt. Az embernek esélye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés