Előfizetői tartalom

Változás lesz a magyar tőzsdén

Portfolio
A Budapesti Értéktőzsde Zrt. vezérigazgatója a Tőzsdei Kereskedési Rendszer verzióváltása miatt elrendeli a 2019. november 29-i tőzsdenapon a Kereskedési Szakaszok időzítésének módosítását, illetve valamennyi nyitott ajánlat törlését. A Budapesti Értéktőzsde Zrt. azonnali kereskedését kiszolgáló Xetra Classic kereskedési rendszer 2019. december 2-ától frissítésre kerül a Xetra-T7 kereskedési rendszerre.

Nyitott ajánlatok törlése a Xetra Azonnali piacon, BÉTa piacon és Xtend piacon: a nyitott ajánlatoknak a Xetra Azonnali piacon, BÉTa piacon és Xtend piacon való törléséhez a Tőzsde a Tőzsdetagok kereskedési jogát a kereskedés lezárását követően technikailag felfüggesztett státuszra állítja, illetve a kereskedett termékeket technikailag szünetelteti. Ezek a beállítások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés