Előfizetői tartalom

Máris megvannak a vesztesei Trump fenyegetésének

Portfolio
Hétfőn jelentették be, hogy az Egyesült Államok hozzávetőleg 2,4 milliárd dollár értékű francia termékre kíván adót kivetni, köztük például pezsgőkre, sajtokra, kézitáskákra, válaszul az amerikai technológiai vállalatokra kivetett francia digitális adók miatt. A bejelentés után a francia luxuscikk gyártó cégek részvényei nagyot estek ma, a Louis Vuitton tulajdonosa, az LVMH mellett a Kering és a Hermes árfolyama is lejjebb került.

Hétfőn ismét fokozódott a kereskedelmi háborús feszültség, miután Donald Trump tegnap a Twitteren jelentette be, hogy azonnali hatállyal visszaállítja argentin és brazil acél-, és alumíniumtermékek vámját, amit az elnök azzal indokolt, hogy a két ország jelentős mértékben leértékelte a nemzeti valutáját, ami károkat okoz az amerikai farmereknek. Az USA kereskedelmi főképviseletének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés