FONTOS Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe
 
Előfizetői tartalom

A főbb tényezők, amiket végig kell gondolj, mielőtt olajba fektetnéd a pénzed

Izgalmas év áll előttünk az olajpiac szempontjából, végigvettük a főbb faktorokat, melyek hatással lehetnek jövőre a fekete arany árfolyamára. Előfordulhat, hogy megtorpanhat az amerikai palaolaj termelés növekedése, a világgazdaság állapota továbbra is kulcskérdés lesz, jön az amerikai elnökválasztás, és egyre nő a világ klímatudatossága. Egy év múlva ilyenkor már okosabbak leszünk.

2019-ben megtörtént az olajtermékeket fogyasztók legnagyobb rémálma, Szaúd-Arábia egy dróntámadás áldozata lett, melynek következtében egyik napról a másikra 15 százalékkal ugrott meg a fekete arany jegyzése. Azonban egy hét leforgása alatt az árak többek nagy megkönnyebbültségére visszarendeződtek a támadás előtti szintekre, ugyanis nagyon hamar sikerült visszaállítani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés