Előfizetői tartalom

Berobbant a világpiacra a magyar cég, amely megoldja a nagyvállalatok digitális problémáit

Egyre nagyobb problémát jelent a nagyvállalatoknak, hogy klasszikus szolgáltatásaikat az új fogyasztói igényekhez alakítsák és a világot a telefonjukról menedzselő generációk számára is vonzók maradjanak. Ezt ismerte fel egy magyar cég, amely digitális ügynökségként nem csak appot fejleszt, de komplex problémákra szállít megoldásokat a bankszektor szereplőin túl, telekommunikációs és energiaipari vállaltoknak egyaránt. A jövőre Amszterdamban irodát nyitó Supercharge közben két impozáns listára is felkerült, a Deloitte 50 leggyorsabban növekvő közép-európai vállalatait összesítő és a Financial Times ezer leggyorsabb európai céget bemutató listájára is.

A nagyvállalatok digitalizációs kihívásait talán leglátványosabban a pénzügyi szolgáltatások területén lehet majd érzékelni, ahol a PSD2 uniós irányelv megnyitotta a piacot harmadik szereplők részére is, így olyan fintechek is labdába tudnak rúgni, amelyek sok esetben olcsóbb és jobb felhasználói élményt nyújtó megoldásokkal viszik el a bankok ügyfeleit. A PSD2 jelen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés