Előfizetői tartalom

Berobbant a világpiacra a magyar cég, amely megoldja a nagyvállalatok digitális problémáit

Egyre nagyobb problémát jelent a nagyvállalatoknak, hogy klasszikus szolgáltatásaikat az új fogyasztói igényekhez alakítsák és a világot a telefonjukról menedzselő generációk számára is vonzók maradjanak. Ezt ismerte fel egy magyar cég, amely digitális ügynökségként nem csak appot fejleszt, de komplex problémákra szállít megoldásokat a bankszektor szereplőin túl, telekommunikációs és energiaipari vállaltoknak egyaránt. A jövőre Amszterdamban irodát nyitó Supercharge közben két impozáns listára is felkerült, a Deloitte 50 leggyorsabban növekvő közép-európai vállalatait összesítő és a Financial Times ezer leggyorsabb európai céget bemutató listájára is.

A nagyvállalatok digitalizációs kihívásait talán leglátványosabban a pénzügyi szolgáltatások területén lehet majd érzékelni, ahol a PSD2 uniós irányelv megnyitotta a piacot harmadik szereplők részére is, így olyan fintechek is labdába tudnak rúgni, amelyek sok esetben olcsóbb és jobb felhasználói élményt nyújtó megoldásokkal viszik el a bankok ügyfeleit. A PSD2 jelen...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái