Előfizetői tartalom

Remek formában a Richter és az OTP is tovább emelkedhet

Portfolio
Az új év első napjaiban is jó formában volt a Richter, bár a gyógyszergyártó részvényei az elmúlt hónapok erősödése után túlvett tartományban járnak, azonban a technikai kép alapján a későbbiekben is lehet még tér a további emelkedés előtt, míg az OTP lendülete bár kissé mintha alábbhagyott volna, azonban a bankpapír számára a trend továbbra is felfelé mutat. A hazai blue chipek technikai képei alapján megnéztük, hogy mire érdemes figyelni az előttünk álló hét folyamán.

OTP Az OTP november végén és december elején szinte rátapadt a 14 370 forintos szintre, majd a bankpapír az ellenállást áttörve újabb és újabb történelmi csúcsokra emelkedett decemberben. Bár az év vége felé közeledve kissé mintha alábbhagyott volna a korábbi lendület, azonban a trend továbbra is felfelé mutat, így a technikai kép alapján lehet még tér az OTP emelkedése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés