Előfizetői tartalom

Itt az év nagy befektetési sztorija

A 2013 óta tartó medvepiac veszteségeit sikerült idén év elejére ledolgoznia az arany árfolyamnak. Historikusan igen beszédes a nemesfém árfolyamának és a reálhozamoknak az együttmozgása (korrelációja), mely utóbbi idén is kedvezően alakulhat a sárga nemesfém számára, ugyanis a nagy adóssághegyeknek köszönhetően nem engedhetik meg maguknak a világ nagy jegybankjai, hogy kamatot emeljenek.

Véget érhet a 2013 óta tartó medvepiac 2013-ban vált nyilvánvalóvá az arany piacán beköszönő medvepiac, miután többszöri nekifutásra letörte az 1560 dolláros szintet. 2019-ben lényegében ledolgozásra került a 2013-a nagy zuhanás, amikor két kereskedési nap alatt 13,5 százalékot esett az árfolyam. A 2009-től 2012-ig tartó bikapiac fő hajtóereje az volt, hogy a gazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés