Előfizetői tartalom

Nagy dobás az Alteotól, mit jelenthet ez a részvényeseknek?

Tovább bővül az Alteo energetikai szolgáltatások divíziója, a vállalat rendkívüli tájékoztatást tett közzé a Bét honlapján melyben közölték, hogy 700 millió forintot meghaladó értékű szerződést kötött a társaság, melynek keretében egy hulladékégető üzemet fog felújítani. Ennek eredményeként 2020-ban 7 forinttal növekedhet az egy részvényre jutó EBITDA, azonban túlvetté vált az árfolyam, így érdemes lehet profitot realizálni a papírban.

Bővül az energetikai szolgáltatások divízió A november 25-i portfolio klubon meghirdetett 5 éves stratégiával összhangban új szolgáltatási szerződést kötött az Alteo. A stratégia egyik alapköve az energetikai szolgáltatások divízió bővülése, a másik a szabályozói központ további fejlesztése. Forrás: Alteo Az Alteo a stratégiájában foglaltakkal összhangban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés