Előfizetői tartalom

Aki egy éve Apple-részvényt vett, az nagyon sokat keresett - De mi jön most?

A tavalyi részvénypiaci szárnyalásból a technológiai részvények sem maradtak ki, az Apple befektetői például közel duplázni tudtak egyetlen év alatt. Ennek fényében megnéztük, hogy mi a befektetési sztori most az amerikai technológiai óriásoknál, hogy mennyire szálltak el az árazások az árfolyamemelkedés után és hogy mit várnak a szektortól az elemzők.

Majdnem duplázott az Apple tavaly Nagyot mentek 2019-ben az amerikai tőzsdék, a raliból a nagy amerikai technológiai részvények is kivették a részüket, nem is kicsit, az Apple árfolyama közel duplázódott tavaly. A Microsoft és a Facebook 50 százalék feletti emelkedéssel zárta az évet és az Alphabet is felülteljesítő volt az irányadó indexekhez képest, több mint 35 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés