Üzlet

Akvizíciós terveiről vallott a FuturAqua

Portfolio
A FuturAqua részvényeit tegnap délután felfüggesztették a keddi piaczárásig, miután a társaság olyan információkat kívánt közzétenni, amelyek a cég részvényárfolyamát jelentősen befolyásolhatja. A keddi piaczárás után a társaság bejelentette, hogy szerződést írt alá, amelyben végső célként hét darab vízkút és a hozzájuk tartozó ingatlanok tulajdonjogának megszerzése került meghatározásra. A FuturAqua emellett az alapi palackozóüzem beindításáról és a Watereum tokenizációs folyamatról is tájékoztatást tett közzé.

A FuturAqua részvényeivel való kereskedést tegnap kora délután a keddi piaczárásig felfüggesztették, miután a cég olyan információkat kívánt közzétenni, ami a társaság részvényárfolyamát jelentősen befolyásolhatja.

A keddi piaczárás után a FuturAqua több bejelentést is tett, amelyből kiderült, hogy a társaság – akvizíciós tevékenység keretein belül – a korábban megfogalmazott küldetéséhez illeszkedő cégeket kíván megvásárolni. A FuturAqua igazgatósága az elmúlt néhány hónap során számos céggel folytatott tárgyalást, érdemi szerződést a Wellshare Kft.-vel írt alá. Az aláírt szándéknyilatkozatban végső célként hét darab vízkút és a hozzájuk tartozó ingatlanok tulajdonjogának megszerzése került meghatározásra. A szerződésben kikötött titoktartási kötelezettségre való tekintettel a szerződés további részleteiről a társaság igazgatóságának nem áll módjában tájékoztatást adni. A társaság vezetősége jelenleg is több társasággal folytat tárgyalásokat, amelyek során egyelőre még nem született szerződés. Amint ez megtörténik, a társaság igazgatósága a transzparencia jegyében azonnal közzéteszi a hivatalos felületeken.

A FuturAqua továbbá tájékoztatást tett közzé az alapi palackozóüzem beindításáról és az Ethereum ERC-20 blockchain-technológián alapuló Watereum tokenizációs folyamatról is.

A FuturAqua árfolyama ma délelőtt 2,3 százalékkal került feljebb, majd a kezdeti lendület kissé alábbhagyott és az árfolyam 0,9 százalékot emelkedett. A FuturAqua idén 12,1 százalékkal került feljebb.

EU csucs koltsegvetes Charles Michel Emmanuel Macron Antonio Costa
wall_street_shutterstock_1089431897-20180518
koronavírus vuhan kína járvány
koronavírus maszk ruha
scarlet lady_virgin
moszkva_shutterstock-20170929
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
webinárium
Hogyan lovagolhatod meg a forint árfolyammozgását? Tőlünk megkapod a választ!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
scarlet lady_virgin