Előfizetői tartalom

Akvizíciós terveiről vallott a FuturAqua

Portfolio
A FuturAqua részvényeit tegnap délután felfüggesztették a keddi piaczárásig, miután a társaság olyan információkat kívánt közzétenni, amelyek a cég részvényárfolyamát jelentősen befolyásolhatja. A keddi piaczárás után a társaság bejelentette, hogy szerződést írt alá, amelyben végső célként hét darab vízkút és a hozzájuk tartozó ingatlanok tulajdonjogának megszerzése került meghatározásra. A FuturAqua emellett az alapi palackozóüzem beindításáról és a Watereum tokenizációs folyamatról is tájékoztatást tett közzé.

A FuturAqua részvényeivel való kereskedést tegnap kora délután a keddi piaczárásig felfüggesztették, miután a cég olyan információkat kívánt közzétenni, ami a társaság részvényárfolyamát jelentősen befolyásolhatja. A keddi piaczárás után a FuturAqua több bejelentést is tett, amelyből kiderült, hogy a társaság – akvizíciós tevékenység keretein belül – a korábban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés