Előfizetői tartalom

Küszöbön a globális járvány? Így készül rá a világ

Napról napra egyre több betegről, egyre több halálos áldozatról és egyre több érintett országról szólnak a hírek az új kínai koronavírus kapcsán. Az még nincs egyelőre kimondva, hogy globális járvány lenne, de már világszerte elkezdődtek a megelőző intézkedések, főként a repülőtereken és a légitársaságoknál. A járvány elsőként mindig a légiközlekedést és a turizmust veti vissza, így adódik a kérdés, hogy a kereslet megcsappanásával olcsóbban utazhatunk és repülhetünk-e majd a kritikus időszakban? Feltéve persze, hogy elég bátrak vagyunk hozzá.

Jön a járvány – olcsó lesz repülni? Bár még nincs kimondva, hogy globális járvány van, de napról napra egyre több megbetegedésről és halálesetről érkeznek hírek az új, kínai koronavírushoz kapcsolódóan. A múltbeli példák azt mutatják, hogy hasonló esetekben első körben a turizmusra és a légiközlekedésre hatnak az események, ami érthető is, hiszen a fertőzésveszély...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái