Előfizetői tartalom

Mint egy durva film: Képeken a koronavírus tombolása

Portfolio
A kínai Vuhanból indult koronavírus terjedésétől hangos a média, a világ több pontján azonosítottak már a vírussal fertőzött betegeket, a Egészségügyi Világszervezet (WHO) nemzetközi közegészségügyi vészhelyzetté nyilvánította csütörtökön a tüdőgyulladás-járványt, amelybe eddig több száz ember halt bele a hivatalos beszámolók szerint. A koronavírus tombolása által sújtott terülekről mutatunk most egy rövid zanzát.

Ilyen a közúti forgalom Vuhanban, a város lezárása idején. Forrás: Getty Images Egy dolgozó fertőtleníti a vasútállomást Vuhanban, Hubei tartományban. Forrás: Feature China / Barcroft Media via Getty Images Több tucat munkagép dolgozik az új kórház felépítésén Vuhanban, 2020. január 25-én, mivel az egyik kórházban nagyszámú fertőzött személyt láttak el...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés