Előfizetői tartalom

Nagyot esett az olaj, most érdemes résen lenni

Technikailag egy jelentős támaszhoz érkezett az olaj árfolyama, mely idén már több mint 15 százalékot veszített az értékéből. Túladottá vált a jegyzés, ráadásul nagyon rossz hír érkezett a kínai olajkereslet alakulásáról, ami már nem okozott jelentősebb esést az árfolyamban. Az OPEC+ rendkívüli ülést tarthat, mely esetben további termelés-visszavágásról dönthetnek.

Jöhet a visszapattanás a támaszról Idén hatalmas zuhanást szenvedett el a kőolaj ára, több mint 15 százalékot veszített az értékéből az északi-tengeri Brent típusú nyersolaj. Kezdetben az iráni-amerikai feszültségek borzolták a kedélyeket, azonban Irán válaszcsapására Trump szokatlanul békés hangnemet ütött meg, mely így a közel-keleti feszültségek gyors kiárazódását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés