Előfizetői tartalom

A romló olajipari környezet az OMV-t sem kíméli

Éves alapon 14 százalékkal csökkent az eredménye az OMV-nek dollárban számolva, és egyúttal a vállalatot követő elemzők várakozásait is 6 százalékkal múlta alul a társaság a ma reggeli gyorsjelentésében. Mindkét tradicionális szegmense gyengélkedett a vállalatnak, melynek következtében két százalékot meghaladó mértékben esik az árfolyam a mai kereskedésben, hozzátéve ugyanakkor, hogy nem számít drágának az OMV a szektortársaihoz képest.

Várakozások alatt az OMV profitja A várakozások alatt maradt az OMV ma reggel riportált 781 millió eurós CCS EBIT értéke, ugyanis a 16 elemző által kialakult konszenzus 833 millió eurót várt, mellyel így összességében 6 százalékkal múlta alul az OMV az elemzők által kalkuláltakat. Éves alapon dollárban számolva 14 százalékkal csökkent az OMV egyszeri tételektől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés