Előfizetői tartalom

Ítéletet mondtak Magyarországról: jók az utak, de hiánycikk az áram és drága a víz

Összességében kielégítő a magyar logisztikai piacot kiszolgáló közüzemi, infrastrukturális és kereskedelmi hálózat Magyarországon, de azért még lenne hova fejlődni. A Fitch Solutions magyar logisztikai piacra vonatkozó elemzése szerint magasak a céges közüzemi díjak, az áruszállítás pedig túlzottan a közútra koncentrálódik, pedig lennének alternatívák. Lenti cikkünkben összefoglaltuk a legfontosabb megállapításokat és javaslatokat a magyar logisztikai piac kapcsán.

Smart Logistics 2020 Kíváncsi vagy, milyen úthálózat-fejlesztések folynak most Magyarországon és ebből hogyan tud profitálni a logisztikai szektor? Akkor gyere el a Portfolio április 29-ei Smart Logistics konferenciájára, ahol bővebben is foglalkozunk a témával! Részletek itt: Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés