Előfizetői tartalom

Koronavírus: Kivégeztek egy férfit Észak-Koreában, mert közfürdőbe ment

Kivégeztek egy férfit Észak-Koreában, mert figyelmen kívül hagyta a kínai utazása utáni kötelező karantént, és meglátogatott egy közfürdőt. Közben mind Dél-Korea, mind az Egyesült Államok felajánlotta segítségét Észak-Koreának, noha hivatalosan nincs még koronavírussal fertőzött beteg az országban, igaz az ország állami médiája tett utalást arra, hogy több embert karantén alá helyeztek, mert a betegség tüneteit mutatták. Szakértők szerint a vírus megjelenése katasztrofális lehet Észak-Koreára nézve, tekintettel az ország súlyos gazdasági helyzetére és hiányos egészségügyi infrastruktúrájára.
Drasztikus lépések Egy észak-koreai kereskedelmi tisztségviselőt kivégeztek, miután közfürdőbe ment, és megsértette a koronavírussal kapcsolatos karantént, a dél-koreai Dong-a Libo szerint, szúrta ki a 24.hu. A tisztségviselőt 14-napos karanténba helyezték kínai útja után, a beszámoló szerint ezt követően őrizetbe vették és azonnal kivégezték. Az észak-koreai vezető...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái