Előfizetői tartalom

Nagyon kéne egy jó gyorsjelentés a Molnak, az elemzők közzétették várakozásaikat

Minden eredménysoron gyengébb számokat publikálhat a Mol a jövőhét péntek hajnalban közzétett negyedik negyedéves jelentésében, mely lényegében a gyengébb olajipari környezetnek lehetett betudható. Az elemzők várakozása szerint épphogy teljesíthette a vállalat a harmadik negyedévben megemelt éves EBITDA célkitűzését. Érdemes lesz figyelni az árfolyamreakciót a gyorsjelentés publikálását követően, ugyanis nagyon fontos szinteken billeg a hazai olajtársaság árfolyama.

Összességében minden eredménysoron csökkenő számokat várnak a Molt követő elemzők, mind éves, mind negyedéves alapon összehasonlítva. Éves szinten harmadával csökkenhet a társaság adózott eredménye, melyhez az olajcég mindkét legfontosabb szegmense, a kutatás-termelés és a finomítás-kereskedelem is hozzájárulhatott. Hiába a fogyasztói szolgáltatások és a gáz divízió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés