Üzlet

Mobil applikációs fejlesztési projektet zárt le az OTT-One

Portfolio
Az OTT-One átadta megrendelője, a Díjbeszedő Informatikai Kft. részére fejlesztett iCsekk mobil applikáció legújabb verzióját, a társaság lezárta a tavaly június óta tartó fejlesztési projektet.
  • Az OTT-One február 20-án bejelentette, hogy a társaság tegnap átadta megrendelője, a Díjbeszedő Informatikai Kft. részére fejlesztett iCsekk mobil applikáció legújabb verzióját, egyúttal pedig lezárja a 2019 júniusa óta tartó fejlesztési projektet.
  • A Magyarországon is egyre népszerűbb, ingyenesen letölthető iCsekk alkalmazás gyors és kényelmes fizetési módot kínál, amelyhez mindössze egy Android vagy iOS rendszerű okostelefonra, egy bankkártyára, a postai csekken vagy számlán található QR-kódra és/vagy a Díjnet rendszerben történő regisztrációra van szükség. Társaságunk jóvoltából az alkalmazás modernebb megjelenést kapott, valamint megújult a bankkártyás fizetési funkció is, amely így már az újonnan bevezetett PSD2 irányelveknek is megfelel.
  • A jelen fejlesztési projekt elsősorban nem volumenét, hanem sokkal inkább referenciaértékét tekintve számít jelentősnek és meghatározónak a társaság számára. Továbbá a fejlesztés visszaigazolja, hogy a Társaság a szakértelme révén egy olyan, a hazai piac sajátosságaira szabott komplex megoldást is képes magas színvonalon kivitelezni és megújítani, mint amilyen az iCsekk alkalmazás is.
  • A több hónapig tartó együttműködés szigorú titoktartási kötelezettség mellett zajlott, amelynek értelmében a társaság az ügyfél kérésére a projekt zárásáig nem adhatott tájékoztatást a fejlesztésről.
  • Az OTT-One csütörtökön 1,7 százalékkal került lejjebb, míg a társaság részvényárfolyama idén 16,5 százalékot esett. 
Kereskedés OTT1-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén! Kedvező feltételek, profi ügyfélszolgálat. Start

(BÉT)

Ola
New Yorki tőzsde
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. május 19.
Portfolio HR Revolution 2020
2020. május 21.
FM & Office 2020
2020. május 21.
Future City 2020
2020. június 2.
Smart Logistics 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Elemző / Vezető elemző

Elemző / Vezető elemző
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
katonaság koronavírus járvány