Előfizetői tartalom

Szuperállampapír, természeti katasztrófák, nyugdíjbomba: így látja saját jövőjét Magyarország biztosítási szektora

A tavalyinál jóval alacsonyabb, 6 százalék alatti piaci növekedésre számít idén a magyar biztosítási szektor a Portfolio csütörtöki konferenciájának közönségszavazása alapján. A Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítások (MFO) csak lassan hódíthatják meg a piacot, a nyugdíjcélú életbiztosítások pedig még mindig drágák, sőt kevésbé vonzók az állampapírokhoz képest. Bemutatjuk a közönségszavazások eredményét.

Csaknem 250 fő részvételével került megrendezésre csütörtökön a budavári Hiltonban a Portfolio Biztosítás 2020 konferenciája, amelynek közönségszavazása során a szakmai hallgatóság is véleményt nyilváníthatott a biztosítási szektor egyes aktualitásairól. Egész napos tudósításunk itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2020. 03. 05. Új világ jön a magyar biztosítóknál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés