Előfizetői tartalom

Majdnem rekordott döntött a Mol, akkorát emelkedett az árfolyama

Szárnyal a Mol és az olajszektor a mai nap folyamán, mellyel könnyen rekord dőlhet a hazai olajtársaság napi emelkedésének történetében, miután tegnap még eddig sohasem látott mértékben emelkedett a kőolaj árfolyama. Ráfér a kiadós emelkedés a hazai olajpapírra, ugyanis már napok óta rendkívül túladott szinteken tartózkodott az árfolyama. Végül nem sikerült a csúcsdöntés, azonban így is szép teljesítménnyel zárta a mai napot a Mol.

Hatalmas, 15 százalékot  meghaladó szárnyalásban a Mol részvénye, azonban az árfolyam még így is idén 36 százalékot veszített az értékéből. Viszont amennyiben 15,6 százaléknál magasabb szinten tudna zárni az árfolyam, akkor az a legnagyobb napi emelkedés lehetne a Mol tőzsdei történetében! Márpedig a mai nap folyamán már 17,5 százalékos pluszban is állt a jegyzés....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés