Előfizetői tartalom

Több tízezer magyarnak adnak munkát – De milyen hatása lesz a koronavírusnak a sikerszektorra?

Rohamtempóban fejlődött Magyarországon az üzleti szolgáltató szektor, a BSC, jelenleg 120 üzleti szolgáltató központ működik az országban, nagyjából 55 ezer embernek adva munkát. Utánajártunk, milyen hatása lesz a koronavírus-járványnak a szektorra, hogyan reagáltak a cégek, milyen lépéseket vezetnek be és vajon terveznek-e leépítéseket.

Az üzleti szolgáltató szektor az elmúlt két évtizedben rohamtempóban fejlődött Magyarországon. Jelenleg 120 üzleti szolgáltató központ működik az országban, melyek megközelítőleg 55 000 főnek biztosítanak munkát – tudtuk meg a Nemzeti Befektetési Ügynökségtől, a HIPA-tól. A központok elsősorban pénzügyi, IT, HR és ügyféltámogatási szolgáltatásokat nyújtanak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés