Előfizetői tartalom

Kik lesznek a koronavírus válság nagy nyertesei és a vesztesei az IT-piacon?

A kommunikációs, kollaborációs rendszerek, a home office szolgáltatások iránt felfutott a kereslet az IT-piacon, de a koronavírus járvány okozta válság már érezteti negatív hatását ebben a szegmensben is. A kisebb, tartalékokkal nem rendelkező IT-cégeket, a fizikai rendszergazdai szolgáltatást nyújtó cégeket érinti súlyosabban a koronavírus járvány, itt komoly gondok jöhetnek - véli Szekeres Viktor, a tőzsdére készülő Gloster Zrt. tulajdonosa.

Két hete írtunk arról IT-körképünkben, hogy a globális koronavírus-válság első hatásait már most érzik a hazai IT-vállalatok: van, ahol ez jelentős extra terhelés, megrendelések formájában jelentkezett, főleg a home office munkarend kialakításához kapcsolódó fejlesztések iránti érdeklődés megugrásán látszott, de több piaci szereplő arról számolt be, az ügyfeleik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés