Előfizetői tartalom

Már tesztelik a magyar mobilappot, amely segíthet megfékezni a koronavírus-járványt

Elkészült a magyar fejlesztésű, a koronavírus járvány megfékezését elősegítő okostelefonos alkalmazás, és 25 fővel tesztelik is - árulta el lapunknak az appot fejlesztő cég alapítója, Werderits Krisztián. A Vöröskereszt érdeklődik az app iránt, és a magyar kormánnyal is felvették a kapcsolatot. Az alapító összeoglalta nekünk, hogy állnak most, és melyek a következő lépések ahhoz, hogy élesben is publikálhassák az appot.

Hollandia, Dánia, Egyesült Királyság, Norvégia, és még sokan mások, mind hasonló alkalmazást ígérnek valamikorra, de mi az alkalmazást elkészítettük és pillanatnyilag 25 fővel teszteljük, illetve 16 európai nyelvre fordították le számunkra önkéntesek. - számolt be lapunknak a koronavírusos betegek nyomon követését lehetővé tevő VirusContact nevű appot fejlesztő cég...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés