Előfizetői tartalom

Gigantikus összeomlás a turizmusban: mi lesz a Revoluttal és társaival?

A Covid-19 terjedése miatti globális leállás előtérbe hozta a készpénzmentesség és az online vásárlások kérdését, az ilyen területen mozgó fintechek nagy haszonélvezői lehetnek a mostani válságnak. Az olcsó devizaváltással foglalkozó startupoknak, mint a Transferwise, a Revolut vagy a Curve, viszont látszólag komoly gondot jelenthet hosszabb távon a járvány, hiszen a turizmus jelentősen visszaesett, de minden cég máshogy reagál az új kihívásokra. Diverzifikáció? Új termékek? „Business as usual?” Megnéztük, hogy hat a koronavírus-járvány a Magyarországon is népszerű olcsó devizás startupokra.

Financial and Corporate IT: Koronavírus a pénzintézeteknél A koronavírus fintechekre gyakorolt hatásáról is szó lesz a Portfolio Financial and Corporate...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés