Előfizetői tartalom

Bajban a magyar fogorvosok - Azonnali segítségre lenne szükség, hogy ne omoljon össze a magán ellátórendszer

Portfolio
A járványhelyzet miatt a fogászati ellátás a hatályos rendelkezések értelmében a sürgősségi, akut ellátásra korlátozódik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy bizonyos beavatkozások szünetelnek, azonban az tévhit, hogy jelenleg csak és kizárólag foghúzásra szorítkozna az ellátás. Adódik a kérdés, akkor mégis milyen problémákkal érdemes most felkeresni a fogorvosi rendelőt és milyen kezelésre számíthat az, akinek valamilyen panasza van? És hogyan működik pontosan a sürgősségi ellátás? Többek között erről is beszélt a Pénzcentrumnak Gerle János, a Magyar Orvosi Kamara (MOK) Fogorvosi Tagozatának elnöke.

Az elmúlt hetekben nagyon sok mindent lehetett hallani arról, hogyan alakult át a fogászati ellátás Magyarországon. Dr. Gerle János, a Magyar Orvosi Kamara (MOK) Fogorvosi Tagozatának elnöke interjút adott a Pénzcentrumnak, amelyben kitért arra is, milyen állapotban volt a magyar lakosság fogazata a koronavírus-járvány kitörése előtt. "A statisztikák és a tapasztalatok is azt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés