Előfizetői tartalom

A következő hetekben megrohanhatják a magyar rendelőket, magánkórházakat

Portfolio
Jelentős visszaesést jelentett az elmúlt két hónap a magán-egészségügynek, műtétek maradtak el, sokan nem mentek vissza kontrollvizsgálatra. Ugyanakkor a vírushelyzet miatt átalakul az egészségbiztosítási piac is - mondta a Portfolio-nak Balázs Iván, vállalati egészségbiztosítási szakértő, a Dokit Okosan mögött lévő Biztosítsd az Egészséged Egyesület egyik alapítója, aki úgy látja, a dolgozói egészségbiztosítás az a juttatás, amit még a nehezebb helyzetben levő cégek is igyekeznek megtartani. Sok munkavállalóban pedig most tudatosult, mennyire fontos, hogy ne csak ő, hanem családtagjai is hozzájuthassanak ilyen biztosítási termékhez.

Az egészségügyi ellátás jelentősen lelassult, sok helyen teljesen leállt március óta. A magyar magán-egészségügynek mekkora bevételkiesést okozhattak az elmúlt hónapok? Konkrét számokat nem lehet még tudni, de jelentős visszaesés volt, hiszen hetekig elhalasztottak műtéteket, kontrollvizsgálatokat, és sokan nem mertek elmenni orvoshoz. Az orvosi ellátásban jellemzően csak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés