Előfizetői tartalom

Így nyitnak ki a Burger King éttermei

Portfolio
A Restaurant Brands International vezérigazgatója, Jose Cil beszélt arról, hogy milyen feltételek mellett nyitják meg a vállalatcsoporthoz tartozó láncok, mint a Burger King, a Tim Horton és a Popeyes éttermeit.

Az éttermekben dolgozók és a vendégek védelme érdekében hozott új szabályok: Az éttermi dolgozók akril arcpajzsot viselnek majd Az asztalokon jelzéseket helyeznek el arról, hogy már foglalt vagy szabad az asztal Minden használat után fertőtlenítik az asztalokat és a székeket Az éttermekben kézfertőtlenítő áll majd a vendégek rendelkezésére Leállítják az önkiszolgáló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés