Előfizetői tartalom

Itt az új autók listája, amire az Orbán-kormány 2,5 millió forintos ingyenpénzt ad

Ha szigorúan vesszük, akkor 6 lehetséges modell esetében tudják az új elektromos autót vásárlók lehívni a maximális 2,5 millió forintos támogatást, legalábbis egyelőre - derül ki a Portfolio gyűjtéséből. Persze ez idővel változhat a kereskedők reakciójának fényében és a közeljövőben megjelenő új modelleknek köszönhetően. Összeszedtük, milyen modellek jöhetnek szóba most az új, sokkal inkább előremutató e-autó támogatási programban.

Járműipar: Forradalmi időszakban csapott le a koronavírus-járvány Találkozzon, kérdezzen a magyar autóipar meghatározó vezéreitől Ön is! Csütörtökön Járműipar 2020 online konferencia, ne maradjon le róla, már csak néhány óráig jelentkezhet: Információ és jelentkezés A lista kettébontva Alapvetően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés