Előfizetői tartalom

Koronavírus-járvány: elkeserítő a helyzet az új gócpontokban

MTI
Dél-Amerikában gyorsuló ütemben terjed a koronavírus, a hjárvány első hulláma globális szinten ezért nem tud határozottan lecsengeni. A Brazil új esetszám magas szinten stagnál az utóbbi napokban, míg Kolumbiában, Peruban, Chilében és Mexikóban a gyorsuló szakaszban jár a járvány, mindeközben az 1,3 milliárd fős Indiában sem rózsás a helzet. Magyarország a régióval együtt stabilan alacsony új esetszámokat produkál, itthon eddig 3816-an betegedtek meg a vírustól, és 509-en hunytak el. A járványról szóló híreink percről percre.

2020. május 28. 20:50 Megosztás Koronavírus: Oroszország már ősszel tömeges oltásra készül? Moszkvában a koronavírus elleni vakcina kifejlesztéséig maradhatnak érvényben a járványellenes korlátozások - közölte Szergej Szobjanyin, az orosz főváros...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés