Előfizetői tartalom

Tanácsadási területen hódít az egyik sikeres magyar fintech vállalat

Tanácsadási üzletágat indított a Dorsum, a régióban is aktívan terjeszedő magyar fintechcég. Bár valójában már évek óta foglalkoztak tanácsadási projektekkel, most már erre dedikált csapattal rendelkeznek. Tapasztalataik szerint a koronavírus-krízisben a bankok nehezebben hoznak nagy volumenű, sokéves fejlesztési döntéseket, cserébe viszont a kisebb lélegzetvételű projektekre - pl. tanácsadásra vagy a gyorsan bevezethető digitális ügyfélélményt javító megoldásokra - jóval nagyobb a fogadókészség.

Financial and Corporate IT: Digital UX a bankoknál A banki digitalizációval, a digitális ügyfélélménnyel foglalkozunk Financial and Corporate IT konferenciánk következő, június 3-ai ONLINE eseményén . Érdemes eljönni! Információ és jelentkezés Mikor indult el a Dorsumnál a tanácsadási üzletág? Milyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés