FONTOS Tehetetlenül nézi végig a világ: nagy változás jön a népszerű édességnél
 
Előfizetői tartalom

Hatalmas kérdőjelek a külföldiek cégvásárlásának korlátozásáról szóló rendelet körül

Napok óta rengeteg vállalati szakember, ügyvéd és jogász, vállalatértékelési tanácsadó a május 25-i közlönyben megjelent "a magyarországi székhelyű gazdasági társaságok gazdasági célú védelméhez szükséges intézkedésekről" című rendeletet tanulmányozza. Nem véletlenül, ugyanis a külföldiek hazai ágazatokban való tulajdonszerzésének korlátozását célzó szabályozás megszövegezése számos komoly kérdést felvet, ami pedig meghatározó lehet a magyar vállalatok értékelése és így hazánk befektetői megítélése szempontjából.

Tudatos felkészülés a generációváltásra Nagy feladat előtt a magyar cégek - Mi kell a szintlépéshez? Június 11-i konferenciánkon kiderül: Információ és jelentkezés Új védelmi eszköz a kormány kezében A hazai cégek, stratégiai fontosságú ágazatok megvédését is kiemelt célnak tartja a kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés