MolBubi
Üzlet

Már több mint százezer regisztrált felhasználója van a Mol Bubinak

MTI
Portfolio
Rekordszámú, több mint négyezer új ügyfele lett a Mol Bubi közbringarendszernek áprilisban, és átlépte a százezret a regisztrált ügyfelek száma - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön. 
  • Jelenleg 7-8 ezren veszik igénybe rendszeresen a fővárosi közbringarendszert, amelynek indulása óta több mint hárommilliószor utaztak Budapesten a Mol Bubi kerékpárjaival - olvasható a közleményben.
  • Mint írták, jellemzően nyolc percig tart egy utazás a Mol Bubival, amelynek használói a rendszer indulása óta összesen mintegy hatmillió kilométert tettek meg a fővárosban.
  • A gyűjtőállomások száma a kezdeti 76-ról 157-re nőtt, az állomásokon található 2071 kerékpár mintegy 40 négyzetkilométernyi területet szolgál ki.
  • Emlékeztettek, március 15-től átmenetileg jelképes, havi 100 forintos összegért lehet használni a fővárosi közbringarendszert. A havibérlet korlátlan számú, alkalmanként legfeljebb 30 percig tartó utazást tesz lehetővé további díj megfizetése nélkül.
  • Az intézkedés kiemelkedő sikert hozott, a számok egyértelműen túlmutatnak a járványhelyzeten, hiszen sokkal kevesebb közlekedő mellett lett sokkal magasabb a közbringarendszert használók száma - közölte a BKK.
  • A közleményben kitértek arra is, hogy a fővárosi önkormányzat még március végén döntött arról, hogy új kerékpársávokat alakít ki, és ennek köszönhetően a közszolgáltatásként működő Mol Bubi mellett a városi kerékpározás helyzete általánosságban is javult. Továbbá arról is döntés született, hogy jövőre teljesen megújul a közösségi kerékpár-szolgáltatói rendszer: új mobilapplikáció bevezetése, könnyebben tekerhető kerékpárok, valamint a többszintű árazás és a rugalmasabb használat bevezetése is a tervek között szerepel.

Címlapkép forrása: MTVA/Bizományosi: Róka László

koronavirus_strand
etterem
horvátország tengerpart shutter
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. szeptember 3.
Financial and Corporate IT 2020
2020. szeptember 9.
Sustainable World 2020
2020. szeptember 10.
Property Market RELOADED 2020
2020. szeptember 10.
Lakás Konferencia 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Nehéz részvényt választani? Kereskedj akkor a legnagyobb tőzsdeindexekkel!
facebook like