Előfizetői tartalom

Így lehetnek sikeresek a generációváltások

A bizalom kialakítása, szervezett, független menedzsment, megfelelő finanszírozási mix, külső támogató bevonása, transzparens működés és tudatos felkészülés - így foglalhatók össze a generációváltás sikeres lebonyolításának összetevői a Hiventures és a Portfolio "Tudatos felkészülés a generációváltásra" című panelbeszélgetés résztvevői szerint. A hallgatóság első kézből kapott tanácsokat a generációváltás folyamatában aktívan résztvevő szakértőktől.

A generációváltás volt a központi téma a Hiventures és a Portfolio közös online konferenciasorozatának második állomásán. A három előadást követően a panelbeszélgetés résztvevői megosztották gondolataikat arról, hogy a generációváltás folyamatában melyik szereplőnek milyen feladata van, hogy hogyan érdemes összeállítani a tranzakcióhoz szükséges finanszírozási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés