FONTOS Soha nem vett még ekkora bankot az OTP - Csányi Sándor is megszólalt
 
Előfizetői tartalom

Rengeteg hazai cég jövője ezen áll vagy bukik, minden hatodik dolgozó érintett

Csiki Gergely
A generációváltás mögött nemcsak cégek, hanem emberek, tulajdonosok állnak, ezért nagyon fontos megismerni a tulajdonosok valós szándékát, céljait - vélekedett előadásában Veisz Ákos, a Danube Capital elnök-vezérigazgatója a Hiventures és a Portfolio közös online konferenciasorozatának második, Tudatos felkészülés a generációváltásra című rendezvényén. A szakember arra is figyelmeztette a közönséget, hogy minél inkább rendezetlen és tervezetlen úton zajlik egy generációváltás, annál nagyobb a kockázata a vagyonvesztésnek.

Nagyon is fontos a hazai üzleti életben a generációváltás témája - kezdte prezentációját Veisz Ákos. A Danube Capital elnök-vezérigazgatója ezt alátámasztandó két fontos adatot emelt ki: van 200 ezer vállalkozás, ahol a tulajdonos 60 évnél idősebb, valamint ez a 200 ezer vállalkozás 700 ezer főnek ad munkát. Vagyis minden 6. magyarországi foglalkoztatott olyan vállalkozásnál...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái