FONTOS Vajon tényleg elhozhatja az iráni rezsim bukását egy Izraellel vívott háború?
 
Előfizetői tartalom

Rengeteg hazai cég jövője ezen áll vagy bukik, minden hatodik dolgozó érintett

A generációváltás mögött nemcsak cégek, hanem emberek, tulajdonosok állnak, ezért nagyon fontos megismerni a tulajdonosok valós szándékát, céljait - vélekedett előadásában Veisz Ákos, a Danube Capital elnök-vezérigazgatója a Hiventures és a Portfolio közös online konferenciasorozatának második, Tudatos felkészülés a generációváltásra című rendezvényén. A szakember arra is figyelmeztette a közönséget, hogy minél inkább rendezetlen és tervezetlen úton zajlik egy generációváltás, annál nagyobb a kockázata a vagyonvesztésnek.

Nagyon is fontos a hazai üzleti életben a generációváltás témája - kezdte prezentációját Veisz Ákos. A Danube Capital elnök-vezérigazgatója ezt alátámasztandó két fontos adatot emelt ki: van 200 ezer vállalkozás, ahol a tulajdonos 60 évnél idősebb, valamint ez a 200 ezer vállalkozás 700 ezer főnek ad munkát. Vagyis minden 6. magyarországi foglalkoztatott olyan vállalkozásnál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés