Előfizetői tartalom

Háromféle színt kaphatnak a britektől az országok - Az alacsony kockázatúakkal szemben nem lesznek szigorúak

Portfolio
A brit kormány jövő héten jelentheti be az utazási megállapodásokat olyan országokkal, mint Franciaország, Görögország és Spanyolország, miután felülvizsgálja beutazási politikáját, amely jelenleg még 14 napos karantént ír elő az Egyesült Királyságba érkező utazók számára. Az országokat az esetszámok, illetve egyéb rizikótényezők alapján 3 színnel fogják jelölni, az alacsony kockázatú nemzeteknél nem lesznek olyan szigorú előírások. Az ezekre vonatkozó lista már jövő héten megjelenhet - írja a CNN.

Az országokat kockázatelemzésüktől függően zöld, borostyán sárga és vörös besorolásúaknak minősíthetik a britek, Azt, hogy milyen színt kapnak, olyan tényezők befolyásolják, mint a koronavírus adott országon belüli elterjedése, az adatok megbízhatóságába vetett bizalmuk, és döntően a betegség pályája az országban. A zöld és borostyán kategóriájába tartozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés