Előfizetői tartalom

Az aranylázhoz hasonlította a vakcinafejlesztést a CNBC sztárriportere és elmondta, hogy kereshetünk rajta

Portfolio
A 19. századi kaliforniai aranylázhoz hasonlította a koronavírus-vakcináért folytatott versenyfutást a CNBC sztárriportere, Jim Cramer. Befektetési ötleteket is adott, hogy hogyan lehet meglovagolni a vakcinafejlesztéseket, elkerülve azt a kockázatot, hogy esetleg egy olyan biotech cégre teszünk, amely végül elveszti a versenyt.

Ahelyett, hogy vakcinafejlesztőkbe tennénk a pénzünket, akik az „aranyat keresik”, érdemes inkább az eszközöket szolgáltatókba fektetni, azokba, amelyek most az egészségügyi szektornak olyanok, mint az aranyásóknak voltak a serpenyőket, csákányokat, lapátokat gyártók – fejtette ki véleményét a CNBC műsorában. Jim Cramer optimista véleménnyel van az olyan koronavírus-vakcinát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés